JAZZ LOFT AQUINCUM APARTMENTS

A Jazz Loft Aquincum Apartments kiváló minőségű lakások éven belüli és hosszútávú bérlésére nyújt széleskörű megoldásokat. Foglalja le apartmanját budapesti tartózkodásához a Jazz Loft Aquincumban!

A115

Executive Apartment

A115

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98,7 m² alapterületű lakást 6,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

A kínált ingatlan az épület 1. emeletén, az 1-es lépcsőházban helyezkedik el. Az épület pince szintjén zárt garázsban parkoló beálló bérelhető az ingatlanhoz, mely az épületből közvetlen megközelíthető. A lakás jó helykihasználással rendelkezik, melyhez kényelmesen nagy, belső kertre néző erkély tartozik. Világos, tágas terek és egyedi építészeti megoldások jellemzik a nappali-étkezőt és a konyhát. A hálószobák külön bejáratúak, melyek 8-12 m² nagyságúak.

A lakás alapfelszereléséhez tartozik a teljesen kiépített konyha, korszerű konyhagépekkel telepítve. Az ingatlan korszerű falfelület fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, ablakain fényvisszaverő árnyékolók vannak telepítve, így alacsony rezsiköltség tervezhető.

Az apartmanok alap szolgáltatásába tartozik a vezeték nélküli internetkapcsolat és a szűkített műholdas TV-csatorna kínálat, különböző világnyelveken. Bútorozási lehetőséggel is bérelhető az apartman. Egyedi kialakítása és elhelyezkedése tökéletes választássá teszi pároknak vagy családosoknak.

Kaució: 2 havi bérleti díj + 1 havi bérleti díj előre fizetés
Rezsi: fogyasztás alapján, egyedi méréssel

Tekintse meg exkluzív lakáskínálatunkat a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben!

Kiemelt ajánlatunk

BF11

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 137,6 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

BF12

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 86,1 m² alapterületű lakást 10,1 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

BF13

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 60 m² alapterületű lakást 8,4 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

Ajánlatkérés

Bérleti díjaink széles skálán mozognak, melyeket egyedi igényekhez szabva alakítottunk ki. Fontos számunkra, hogy a megfelelő ajánlatadáshoz tudjuk, hogy jövőbeni bérlőnk.

  • mekkora alapterületű apartmant kíván bérelni,
  • milyen hosszú időtávra kívánja bérelni az apartmant,
  • bútorozási lehetőséggel vagy alap gépesítéssel szeretne apartmant bérelni,
  • milyen egyéb extra szolgáltatások/megoldásokat kíván igénybe venni (többek között: beállóbérlés, tárolóhelybérlés, takarítási szolgáltatás).

Név:

E-mail-cím:

Telefonszám:

Cégnév:
(Céges ajánlatkérés esetén)

Megjegyzés:
Ide írhat kiegészítő információkat, amik fontosak lehetnek.

Adatkezelés:

Hozzájárulok, hogy az általam megadott adatokat a Jazz Loft Aquincum Apartments tulajdonosa, a Merkapt Zrt. a kapcsolatfelvételhez szükséges mértékben és ideig kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

Apartmanok

Apartmanok

A belső terek kialakítása az egyszobás lakásoktól, akár a belső kétszintes vagy tetőtéri loft lakásokig terjed a Jazz Loft Aquincum kínálatában. Az apartmanok és loftok teljesen bútorozva és felszerelve is bérelhetők, az épületben további kényelmes és hasznos szolgáltatások vehetők igénybe.

Superior Studio

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Superior Studio-t, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Superior Studio megfelelő választás azoknak, akik budapesti itt tartózkodásukhoz egy jó elosztású apartmant keresnek, és a várost szeretnék felfedezni vagy rövid távú lakhatásban gondolkoznak. A Superior Studiok egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Superior Apartman

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Superior Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Superior Apartman megfelelő választás azoknak, akik budapesti itt tartózkodásukhoz egy tágas és szeparált elosztású apartmant keresnek, és a várost szeretnék felfedezni vagy hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak. A Superior Apartmanok egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Deluxe Apartman

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Deluxe Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Deluxe Apartman kiválóan alkalmas budapesti itt tartózkodásuk során azoknak, akik egy tágas és szeparált elosztású lakást keresnek, és a rövid vagy hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak Óbudán.

Executive Apartman

Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Executive Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához vagy akár rendezvény helyszíneként is használhatja.

A Executive Apartman kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy tágas és jól szeparált apartmant keresnek, és hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak vagy egy egyedi rendezvény helyszínt keresnek. Az Executive Apartman egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Loft Apartman

Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Loft Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Loft Apartman kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy egyedi életteret keresnek, és hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak vagy egy egyedi élményt keresnek Budapesten. A Loft Apartman egyaránt bérelhető rövidtávra és hosszú távra is.

Penthouse Loft

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Penhouse Loftot, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Penthouse Loft kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy egyedi élményt keresnek Budapesten. A Loft Apartman egyaránt bérelhető rövid és hosszú távra is.

LOFT ÉLETSTÍLUS

Általánosságban a Loft az olyan lakástípusok összefoglaló neve, melyek eredetileg korábban elhagyatott gyárépületek, üzemcsarnokok átalakításával és lakhatóvá tételével jöttek létre, egyterű, vagy nagy alapterületű helyiségekből állnak.

A KÖRNYÉK BEMUTATÁSA

Óbuda Budapest városrésze a III. kerületben, nem csak történelmi, hanem természeti értékekben is rendkívül gazdag és infrastrukturális ellátottsága is nagyon jó.

Blog

Free the Jazz

A Jazz Loft Aquincum Apartment második ütemének befejezése

Létezett egy leállt építkezés óbudán, ami élő mementóként illusztrálta az építőipart is sújtó 2008-as válságot majd’ egy évtizeden át. Nagy várakozások után szemlesütve kerülgettük a felerészben elkészülve lakottan, másik felében torzóként, reménytelen pusztulásba ragadva rohadó Jazz Loft elnevezésű társasházat hosszú éveken át. Ha az építészet megfagyott zene, akkor ez a jazzfutam furcsa atonális, repetitív szekvenciába hurkolódva ismételgette önmagát. Itt az idő dekonstruált, nem az építész, nem a zenész.

A történet folytatódik

Az ALUPROF Hungary Kft. rendszerei a Jazz Lofton

A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A praktikum poétikája

Jazz Loft Aquincum apartmanház, Óbuda

Óbudán főként hosszú távú bérlésre alakították ki a kétszobás (40 m²-es), háromszobás (60 m²-es) és a kétszintes tetőtér-beépítéses (80–100 m²-es) loftlakásokat. Kiváló minőségben, azonos stílusban, innovatív-fenntartható gépészeti rendszerekkel felszerelve. Ennél jobb helyzet építész tervező számára aligha képzelhető el.

Bérletí díjainkról

Ajánlatkérés lakások bérleti díjára

Jazz Loft Aquincum bemutatkozó videó

A Jazz Loft Aquincum Apartments Óbuda szívében kínál apartmanokat kiadásra flexibilis bérlési lehetőségekkel.

Jazz Loft Aquincum – rövid ismertető

Készítettünk egy rövid, képes bemutató videót magunkról.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.