JAZZ LOFT AQUINCUM APARTMENTS

A Jazz Loft Aquincum Apartments kiváló minőségű lakások éven belüli és hosszútávú bérlésére nyújt széleskörű megoldásokat. Foglalja le apartmanját budapesti tartózkodásához a Jazz Loft Aquincumban!

Kiemelt ajánlatunk

A111

Deluxe Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 112,7 m² alapterületű lakást 20 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

A115

Executive Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98,7 m² alapterületű lakást 6,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

A224

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

AT24

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 121,2 m² alapterületű lakást 4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

BF11

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 137,6 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

BF12

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 86,1 m² alapterületű lakást 10,1 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

B212

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 93,1 m² alapterületű lakást 19,3 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

B213

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,1 m² alapterületű lakást 11,1 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

Apartmanok

Apartmanok

A belső terek kialakítása az egyszobás lakásoktól, akár a belső kétszintes vagy tetőtéri loft lakásokig terjed a Jazz Loft Aquincum kínálatában. Az apartmanok és loftok teljesen bútorozva és felszerelve is bérelhetők, az épületben további kényelmes és hasznos szolgáltatások vehetők igénybe.

Superior Studio

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Superior Studio-t, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Superior Studio megfelelő választás azoknak, akik budapesti itt tartózkodásukhoz egy jó elosztású apartmant keresnek, és a várost szeretnék felfedezni vagy rövid távú lakhatásban gondolkoznak. A Superior Studiok egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Superior Apartman

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Superior Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Superior Apartman megfelelő választás azoknak, akik budapesti itt tartózkodásukhoz egy tágas és szeparált elosztású apartmant keresnek, és a várost szeretnék felfedezni vagy hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak. A Superior Apartmanok egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Deluxe Apartman

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Deluxe Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Deluxe Apartman kiválóan alkalmas budapesti itt tartózkodásuk során azoknak, akik egy tágas és szeparált elosztású lakást keresnek, és a rövid vagy hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak Óbudán.

Executive Apartman

Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Executive Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához vagy akár rendezvény helyszíneként is használhatja.

A Executive Apartman kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy tágas és jól szeparált apartmant keresnek, és hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak vagy egy egyedi rendezvény helyszínt keresnek. Az Executive Apartman egyaránt bérelhetőek rövidtávra és hosszú távra is.

Loft Apartman

Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Loft Apartmant, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Loft Apartman kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy egyedi életteret keresnek, és hosszabb távú lakhatásban gondolkoznak vagy egy egyedi élményt keresnek Budapesten. A Loft Apartman egyaránt bérelhető rövidtávra és hosszú távra is.

Penthouse Loft

A Jazz Loft Aquincum Apartmentsben foglalhat Penhouse Loftot, rövid és hosszú távú itt tartózkodásához.

A Penthouse Loft kiváló választás azoknak, akik budapesti tartózkodásukhoz egy egyedi élményt keresnek Budapesten. A Loft Apartman egyaránt bérelhető rövid és hosszú távra is.

LOFT ÉLETSTÍLUS

Általánosságban a Loft az olyan lakástípusok összefoglaló neve, melyek eredetileg korábban elhagyatott gyárépületek, üzemcsarnokok átalakításával és lakhatóvá tételével jöttek létre, egyterű, vagy nagy alapterületű helyiségekből állnak.

A KÖRNYÉK BEMUTATÁSA

Óbuda Budapest városrésze a III. kerületben, nem csak történelmi, hanem természeti értékekben is rendkívül gazdag és infrastrukturális ellátottsága is nagyon jó.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.

A szalagot Jazz Loft Aquincum Apartments esti megnyitó party keretei között a beruházó Merkapt Zrt. igazgatósági tagjai vágták át.

 

A Jazz Loft Aquincum prémium minőségű apartmanjai üde színfoltot hoznak a budapesti kiadó apartmanok kínálati piacára.

Blog

Bérletí díjainkról

Ajánlatkérés lakások bérleti díjára

Jazz Loft Aquincum bemutatkozó videó

A Jazz Loft Aquincum Apartments Óbuda szívében kínál apartmanokat kiadásra flexibilis bérlési lehetőségekkel.

Jazz Loft Aquincum – rövid ismertető

Készítettünk egy rövid, képes bemutató videót magunkról.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.