JAZZ LOFT AQUINCUM APARTMENTS

A Jazz Loft Aquincum Apartments kiváló minőségű lakások éven belüli és hosszútávú bérlésére nyújt széleskörű megoldásokat. Foglalja le apartmanját budapesti tartózkodásához a Jazz Loft Aquincumban!

BÉRELHETŐ

A123

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással További információkért hívja a 06 20 224 2776-os telefonszámot!

BÉRELHETŐ

A223

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,9 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással. További információkért hívja a 06 20 224 2776-os telefonszámot!

BÉRELHETŐ

BF12

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 91,3 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással. További információkért hívja a 06 20 224 2776-os telefonszámot!

KIADVA

AF11

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 70,4 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF12

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 45,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF13

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 54,7 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF21

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF22

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 59,1 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF23

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,2 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF24

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 138,4 m² alapterületű lakást 8,1 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A111

Deluxe Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 112,7 m² alapterületű lakást 20 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A112

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,5 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A113

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A114

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A115

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98,7 m² alapterületű lakást 6,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A121

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 97,9 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A122

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A124

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A125

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A211

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 82,9 m² alapterületű lakást 22,2 m²-es tetőterasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A212

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A213

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A214

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A215

Executive Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 92,84 m² alapterületű lakást 6,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A221

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 74,8 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A222

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A224

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A225

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 51,6 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A226

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 130,5 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT12

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 79,7 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT13

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 61,2 m² alapterületű lakást 17,8 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT14

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 58,8 m² alapterületű lakást ucai kilátással.

KIADVA

AT21

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 116 m² alapterületű lakást 18,1 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT22

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 81,5 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT23

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 68,1 m² alapterületű lakást 3,4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT24

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 121,2 m² alapterületű lakást 4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF11

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 137,6 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF13

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 60 m² alapterületű lakást 8,4 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

B212

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 93,1 m² alapterületű lakást 19,3 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

B213

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,1 m² alapterületű lakást 11,1 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

Monarchia irodaház

irodaház

Monarchia irodaház

A Vörösvári út. 105. alatti központi elhelyezkedésű, háromszintes, 972 m² (a pinceszinttel együtt 1206 m²) alapterületű irodaépület 2020. január 1-től kiadó. Kérjen ajánlatot a 06 20 559 3715-ös telefonszámon!

Az épület az Osztrák-Magyar Monarchia legjobb korszakában, 1899-ben épült, annak hagyományait és hangulatát adja vissza. A történelmi hangulat, az ódon falak és a hagyományos anyagok (tégla, fa, cserép) használata jelentősen megkülönbözteti a mai kor alacsony belmagasságú irodaházaitól. Mérete alapján kiválóan alkalmas 50-120 fő közötti alkalmazotti létszámú cégek, szervezetek központjának.

Az ingatlan a volt Óbudai Malom egyik épülete, amelynek első, 2002-es, valamint a jelenlegi felújítása során a kivitelező messzemenőkig figyelembe vette és megőrizte az épületre eredetileg jellemző patinás jegyeket. Az irodaház szintjei: pince, földszint, első emelet, és tetőtér.

A pinceszinten tároló helyiségek, míg a földszinten, emeleten és tetőtérben irodák és egyéb kiszolgáló helyiségek találhatók.

Monarchia irodaház életkép, 2019 szeptember

Kapcsolódó:

irodakereso.info:

Monarchia korabeli épületet avattak Óbudán

Az Irodakereső cikke a Wezelka Venanto építőmester tervezte épületről

vgfszaklap.hu:

Monarchia korabeli épületet avattak Óbudán

A Víz, Gáz, Fűtéstechnika és Hűtő, Klíma, Légtechnika szaklap cikke bővebb képanyaggal

Épületszerkezet

Alapozása tégla és vegyes falazat anyagú sávalap. A felújításkor utólagos szigetelés készült. Felmenő szerkezete nagyméretű tégla falazat, hosszfalas szerkezet. Födéme a pince fölött tégla boltozat, a további szinteken acélgerendás un. „poroszsüveg” boltozat. A földszinten és az emeleten kazettás álmennyezet készült. A fedélszerkezet fa fedélszék, cserépfedéssel, a beépített tetőtérrel.

Az épület külső felülete nyerstégla, a belső felületek vakoltak, fűrészporos tapétával ellátottak és festettek, a vizes helyiségekben kerámiával burkoltak. A külső nyílászárók az eredetivel megegyező osztással kapcsolt gerébtokos és egyesített szárnyú szerkezetek, a belső nyílászárók fa tokban szín furnéros lapok. A padlóburkolatok mázas kerámia, szőnyegpadló, laminált padló, a pincében kerámia és padlástégla.

Közművesítettség

Az épület fűtése gázkazánról biztosított, lapradiátor hőleadókkal. Az épület klímaberendezéssel és hűtő-fűtő fan-coil-okkal szerelt. Az meleg vízellátás elektromos tárolós illetve szaniter alá szerelt átfolyós vízmelegítőkkel megoldott.

 • Vízhálózat: vezetékes víz
 • Elektromos hálózat: földkábeles villany
 • Gázhálózat: földgáz
 • Fűtési rendszer: kondenzációs központi kazánokról
 • Használatimelegvíz-ellátás: bojlerekkel megoldott
 • Telefon, hírközlés: több telefon fővonal + ISDN, kiépített gyengeáramú hálózat és szünetmentes áramellátó hálózat.
 • Egyéb: „FAN-COIL” fűtés-hűtés, tűzivíz, kamerás-mozgásérzékelős riasztó, tűzjelző, légtechnikai (elszívó) rendszer. Az épület földszintje és első emelete a régi építésnek köszönhetően magas belmagassággal rendelkezik.

Szintenkénti bemutatás

A földszinten tágas fogadótér és elegáns recepció várja az érkezőket, továbbá önálló vizesblokkok, egy nagyméretű étkezőkonyha, valamint közösségi helyiség került kialakításra. A hasznos terület fennmaradó részén irodák és tárgyalók találhatók. A szint összes hasznos területe 318 m².

Az első emeleten más típusú irodák helyezkednek el. A folyosó két végén találhatóak a titkársági irodák beépített bútorokkal, s ebből nyílik két-két vezetői iroda. A folyosó két oldalán további különböző méretű, esetenként ajtóval összenyitott irodák találhatók. Az alkalmazottak rendelkezésére áll még továbbá egy beépített konyha és természetesen a vizes blokkok is. A szint jelenlegi összes hasznos alapterülete 318 m², ebből a kiszolgáló helyiségek és a közlekedő hasznos alapterülete 36,08 m².

A tetőtéri szinten két nagyméretű irodablokk található, tárgyalószobával, vezetői irodákkal, és mosdókkal. Az tetőtér hasznos alapterülete összesen 330 m², ebből az előtér 6,03 m². A nagyméretű irodablokkok megoszthatók külön irodarészekre is, így a felhasználhatósági lehetőségek tovább bővíthetők.

Az irodaépület rendelkezik további specialitásokkal a pinceszinten. A gépészeti berendezésekhez szükséges technológiai, illetve tároló helyiségeken túl itt található egy exkluzív borozó helyiség, ami tárgyalások, céges találkozók rendezésére is alkalmas. A pinceszint alapterülete 234 m², amely 117 m² hasznos alapterületnek felel meg.

A környező terület

Az irodaház mellett lévő lakópark hangulatos, sok zöldfelületet magában foglaló kerttel rendelkezik, a közelben pedig bevásárlóközpont, pékség, éttermek, kávézók és üzletek sokasága biztosítja az ilyen irányú igények kielégítését.

Megközelíthetőség

Az épület Óbuda frekventált, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető részén fekszik. Az új, egész Budát átszelő „fonódó” villamoshálózat egyik végállomása alig kétszáz méterre található irodaházunktól, a Bécsi út – Vörösvári út kereszteződésében. Szintén itt fejezi be útját a főváros legkihasználtabb villamosa, az 1-es is. Az autóbuszok közül a környéken áll meg a 17-es, a 137-es, a 160-as, a 218-as, a 237-es, a 260-as, valamint a 260A jelű járat is.

Az ingatlan alaprajza szintenként

Kapcsolódó:

irodakereso.info:

Monarchia korabeli épületet avattak Óbudán

Az Irodakereső cikke a Wezelka Venanto építőmester tervezte épületről

vgfszaklap.hu:

Monarchia korabeli épületet avattak Óbudán

A Víz, Gáz, Fűtéstechnika és Hűtő, Klíma, Légtechnika szaklap cikke bővebb képanyaggal

Jelenleg elérhető kiadó üzlethelyiségek

Monarchia irodaház

irodaház

A Vörösvári út. 105. alatti központi elhelyezkedésű, háromszintes, 972 m² (a pinceszinttel együtt 1206 m²) alapterületű irodaépület 2020. január 1-től kiadó. Kérjen ajánlatot a 06 20 559 3715-ös telefonszámon!

Ajánlatkérés

Bérleti díjaink széles skálán mozognak, melyeket egyedi igényekhez szabva alakítottunk ki. Fontos számunkra, hogy a megfelelő ajánlatadáshoz tudjuk, hogy jövőbeni bérlőnk.

 • mekkora alapterületű apartmant kíván bérelni,
 • milyen hosszú időtávra kívánja bérelni az apartmant,
 • bútorozási lehetőséggel vagy alap gépesítéssel szeretne apartmant bérelni,
 • milyen egyéb extra szolgáltatások/megoldásokat kíván igénybe venni (többek között: beállóbérlés, tárolóhelybérlés, takarítási szolgáltatás).

Név:

E-mail-cím:

Telefonszám:

Cégnév:
(Céges ajánlatkérés esetén)

Megjegyzés:
Ide írhat kiegészítő információkat, amik fontosak lehetnek.

Adatkezelés:

Hozzájárulok, hogy az általam megadott adatokat a Jazz Loft Aquincum Apartments tulajdonosa, a Merkapt Zrt. a kapcsolatfelvételhez szükséges mértékben és ideig kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

LOFT ÉLETSTÍLUS

Általánosságban a Loft az olyan lakástípusok összefoglaló neve, melyek eredetileg korábban elhagyatott gyárépületek, üzemcsarnokok átalakításával és lakhatóvá tételével jöttek létre, egyterű, vagy nagy alapterületű helyiségekből állnak.

A KÖRNYÉK BEMUTATÁSA

Óbuda Budapest városrésze a III. kerületben, nem csak történelmi, hanem természeti értékekben is rendkívül gazdag és infrastrukturális ellátottsága is nagyon jó.

Blog

BigSEE építészeti díj, 2020

Délkelet-Európa a kreativitás bölcsője – vallja a BigSEE, a kreatív gazdaság szlovéniai ernyőszervezete, amely évről évre szemlézi és díjazza az innovatív megoldásokat. 2020. nyarán, építészet kategóriában, a Jazz Loft Aquincum Apartments a BigSEE Architecture Award egyik díjnyertes projektje lett.

Free the Jazz

A Jazz Loft Aquincum Apartment második ütemének befejezése

Létezett egy leállt építkezés óbudán, ami élő mementóként illusztrálta az építőipart is sújtó 2008-as válságot majd’ egy évtizeden át. Nagy várakozások után szemlesütve kerülgettük a felerészben elkészülve lakottan, másik felében torzóként, reménytelen pusztulásba ragadva rohadó Jazz Loft elnevezésű társasházat hosszú éveken át. Ha az építészet megfagyott zene, akkor ez a jazzfutam furcsa atonális, repetitív szekvenciába hurkolódva ismételgette önmagát. Itt az idő dekonstruált, nem az építész, nem a zenész.

A történet folytatódik

Az ALUPROF Hungary Kft. rendszerei a Jazz Lofton

A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A praktikum poétikája

Jazz Loft Aquincum apartmanház, Óbuda

Óbudán főként hosszú távú bérlésre alakították ki a kétszobás (40 m²-es), háromszobás (60 m²-es) és a kétszintes tetőtér-beépítéses (80–100 m²-es) loftlakásokat. Kiváló minőségben, azonos stílusban, innovatív-fenntartható gépészeti rendszerekkel felszerelve. Ennél jobb helyzet építész tervező számára aligha képzelhető el.

Bérletí díjainkról

Ajánlatkérés lakások bérleti díjára

Jazz Loft Aquincum bemutatkozó videó

A Jazz Loft Aquincum Apartments Óbuda szívében kínál apartmanokat kiadásra flexibilis bérlési lehetőségekkel.

Jazz Loft Aquincum – rövid ismertető

Készítettünk egy rövid, képes bemutató videót magunkról.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.