JAZZ LOFT AQUINCUM APARTMENTS

A Jazz Loft Aquincum Apartments kiváló minőségű lakások éven belüli és hosszútávú bérlésére nyújt széleskörű megoldásokat. Foglalja le apartmanját budapesti tartózkodásához a Jazz Loft Aquincumban!

KIADVA

AT14

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 58,8 m² alapterületű lakást ucai kilátással.

KIADVA

A215

Executive Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 92,84 m² alapterületű lakást 6,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A221

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A221a

Standard Room

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

KIADVA

A222

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A223

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,9 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A224

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A225

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 51,6 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A226

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 130,5 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT12

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 79,7 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT13

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 61,2 m² alapterületű lakást 17,8 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

A214

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT21

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 116 m² alapterületű lakást 18,1 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT22

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 81,5 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT23

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 68,1 m² alapterületű lakást 3,4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT24

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 121,2 m² alapterületű lakást 4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF11

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 137,6 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF12

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 91,3 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF13

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 60 m² alapterületű lakást 8,4 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

B212

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 96,4 m² alapterületű lakást 19,3 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

B213

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,1 m² alapterületű lakást 11,1 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A114

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AF12

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 45,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF13

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 54,7 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF21

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF22

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 59,1 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF23

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,2 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF24

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 138,4 m² alapterületű lakást 8,1 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A111

Deluxe Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 112,7 m² alapterületű lakást 20 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A112

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,5 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A113

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AF11

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 70,4 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A115

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98,7 m² alapterületű lakást 6,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A121

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 97,9 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A122

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A123

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A124

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A125

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A211

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 82,9 m² alapterületű lakást 22,2 m²-es tetőterasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A212

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A213

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

Ajánlatkérés

Bérleti díjaink széles skálán mozognak, melyeket egyedi igényekhez szabva alakítottunk ki. Fontos számunkra, hogy a megfelelő ajánlatadáshoz tudjuk, hogy jövőbeni bérlőnk.

  • mekkora alapterületű apartmant kíván bérelni,
  • milyen hosszú időtávra kívánja bérelni az apartmant,
  • bútorozási lehetőséggel vagy alap gépesítéssel szeretne apartmant bérelni,
  • milyen egyéb extra szolgáltatások/megoldásokat kíván igénybe venni (többek között: beállóbérlés, tárolóhelybérlés, takarítási szolgáltatás).

Név:

E-mail-cím:

Telefonszám:

Cégnév:
(Céges ajánlatkérés esetén)

Megjegyzés:
Ide írhat kiegészítő információkat, amik fontosak lehetnek.

Adatkezelés:

Hozzájárulok, hogy az általam megadott adatokat a Jazz Loft Aquincum Apartments tulajdonosa, a Merkapt Zrt. a kapcsolatfelvételhez szükséges mértékben és ideig kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

LOFT ÉLETSTÍLUS

Általánosságban a Loft az olyan lakástípusok összefoglaló neve, melyek eredetileg korábban elhagyatott gyárépületek, üzemcsarnokok átalakításával és lakhatóvá tételével jöttek létre, egyterű, vagy nagy alapterületű helyiségekből állnak.

A KÖRNYÉK BEMUTATÁSA

Óbuda Budapest városrésze a III. kerületben, nem csak történelmi, hanem természeti értékekben is rendkívül gazdag és infrastrukturális ellátottsága is nagyon jó.

Free the Jazz

A Jazz Loft Aquincum Apartment második ütemének befejezése

Free the Jazz

Létezett egy leállt építkezés óbudán, ami élő mementóként illusztrálta az építőipart is sújtó 2008-as válságot majd’ egy évtizeden át. Nagy várakozások után szemlesütve kerülgettük a felerészben elkészülve lakottan, másik felében torzóként, reménytelen pusztulásba ragadva rohadó Jazz Loft elnevezésű társasházat hosszú éveken át. Ha az építészet megfagyott zene, akkor ez a jazzfutam furcsa atonális, repetitív szekvenciába hurkolódva ismételgette önmagát. Itt az idő dekonstruált, nem az építész, nem a zenész.

Számomra ez a történet kicsit még ennél is korábban kezdődik. 2009 táján lett kész az újbudai Simplon Udvar, amitől e sorok írója néhány utcára lakik. Emlékeim szerint akkor sem lelkes, felszabadult, építészeket ölelgető korszakomat éltem. Ritkaság volt, ha nem szolgalelkű kópiákról, kommersz mütyürök ürügyén kellett megszólalni a kortárs hazai építészet kapcsán. Éppen ezért volt jó a „kis” Turányit naggyá nőni látni, kirepülni. Turányi Bence építész Mecset utcai apró lakásáról írtam jóval korábban (2006 – a szerk.), de talán a Simplon Udvar kapcsán éreztem először egy új hang megerősödését. Örültem, hogy ez a társasház a közelemben épült meg, és örültem, hogy az általam nagyon kedvelt Turányi Gábor építész fia egyedi karakterű építésszé formálódik az édesapával közös irodán belül. Aztán jött a Csörsz utcai Sportközpont és a Kopaszi-gát pavilonsora, végül egyfajta jutalomjátékként Batár Zsolt fotográfus családi háza azt illusztrálva, hogy a T2a Építész Műterem hosszú időn át meghatározó szereplője lesz a hazai kortárs építészetnek, ami sokban köszönhető a két generáció inspiráló együttműködésének.

 

A Vörösvári út-Hévízi út-Hunor utca által határolt telken álló egykor malomépület.

Régi és új határait tisztelő, őszinte és karakteres stílusvilág.

Kimondottan örültem tehát, amikor a Jazz Loft beruházás Turányiék műterméből elindult. Jól ismertem ugyanis az egykori malomépületet. A közelben dolgoztam, sokszor mentem át ezeken a hátsó utcákon. Ráadásul a Bogdáni úti egykori Harisnyagyár egyik loftjában dolgozva, régi és makacs ipariépület-rajongóként őszintén aggódtam, hogy az óbudai Goldberger-gyár maradványainak elpusztítása után ez a Vörösvári út-Hévízi út-Hunor utca által határolt telken álló, eredetileg az 1860-70-es években az Első Pesti Hengermalom Rt. budai üzemeként felépített malomépületmaradvány sem maradhat. Jó érzés volt látni a társasházi traktusok formálódását, az új épületrészek építését. Eredetileg a két ütemből a meghatározóan új épületek készültek el hamarabb, majd a malomszárnyak teljesítették ki a belsőkertes kompozíciót. Noha örültem, hogy Turányiék kezében van a tervezés, mert már az első ütem épületein is látszott, hogy nagyon leszorítottak a beruházási költségek, amit a tervezők olyan kreatív ötletekkel kompenzáltak, mint például az erkélyek trapézlemez korlátjai.

A maguk őszinte nyerseségében formált belső lépcsőházak.

Hellyel-közzel elkészült az első ütem, lakók érkeztek, miközben a malomszárnyak téglaarchitektúrájának vasbeton kiegészítései, és néhány apróbb bontási, átalakítási munkálatok után a második ütem építése lelassult, majd megállt. Bank, hitel, új beruházók, bank, vergődés, hitel, csőd, válság, válság, évek… Lassan szivárgó rozsdás lé csíkjai a vasbetonon, torzó, csonkok, enyészet, elhagyatottság, majd lassan kihajtottak a tetőszerkezeten első kis cserjécskék is, gyomok. Befejezés helyett a „romlás virágai”. Tíz évnyi dermedtség… Aztán múltak az évek, beköszöntött a mostani konjunktúra. Ráadásul az épülettorzó értő és gondos fejlesztőkhöz került végre, akik nemcsak az épületgépészet terén újítók, hanem az építész szerepét is képesek tiszteletben tartani. Turányi Bence tíz év után folytatta a munkát, ami némi áttervezést, a homlokzati téglaburkolat és fémfedés arányának újragondolását eredményezte.

Téglaburkolat és fémfedés látványos párosítása.

Mostanra elkészült a kivitelezés is, aminek végeredményét látva nem pusztán az építészetkritikust, de a majdani lakókat, bérlőket is valódi lelkesedés kerítheti hatalmába. Régi és új határait tisztelő, őszinte és karakteres stílusvilágot eredményező, az eredeti malomépület indusztriális auráját, kisugárzását aprólékos odafigyeléssel megőrző építészet ez. Nem érződik konfliktus az új téglamezők, illetve régi falszakaszok karakterében, és a ráépítések geometriai rendszere, belső ritmusa sem nyomja el, vagy konkurál a megtartani vágyott karakterrel. Nem pusztán a szép belső kert, illetve az első építési ütem házai felé tájolt, okosan ritmizált erkélyek kapcsán érezhető mindez, hanem például a bátran, a maga őszinte nyerseségében formált belső lépcsőházak látszóbeton világában is. Végre a jól benapozott, élhető méretű, nagy számú méret-, valamint alaprajzi variációt mutató lakáskiosztás a kényszerből előnyt volt képes kovácsolni. Sehol nem érezni, hogy az eredeti malomépület szerkezeti kötöttségét ne lettek volna képesek a tervezők kreatívan oldani.

Jól benapozott, élhető méretű, nagy számú méret- és alaprajzi variációt mutató lakáskiosztások.

Kiváltások, az új nyílászárórendszer, a belső homlokzatokon dominánsan megjelenő új téglamezők egyfajta hollandus, racionális, élhető atmoszférát teremtettek. A tetőterasz-beharapások finom billegéseikkel kissé valóban egy zongora billentyűinek jazzfutam-mozgásait idézik. A szerkesztők szerencséje, hogy Batár Zsolt a befejező munkálatok előtti állapotot is lefotózta, így most egy rendhagyó tördelésben, a projektet majdnem végzetesen elkaszáló múlt és a jelen egyidejű bemutatásával vagyunk képesek kifejezni csodálatunkat a Jazz Loft Aquincum Apartments átadása kapcsán.

Martinkó József
(Fotó: Batár Zsolt)

A cikk az Octogon 2018/7 számában jelent meg.
www.octogon.hu

Blog

BigSEE építészeti díj, 2020

Délkelet-Európa a kreativitás bölcsője – vallja a BigSEE, a kreatív gazdaság szlovéniai ernyőszervezete, amely évről évre szemlézi és díjazza az innovatív megoldásokat. 2020. nyarán, építészet kategóriában, a Jazz Loft Aquincum Apartments a BigSEE Architecture Award egyik díjnyertes projektje lett.

Free the Jazz

A Jazz Loft Aquincum Apartment második ütemének befejezése

Létezett egy leállt építkezés óbudán, ami élő mementóként illusztrálta az építőipart is sújtó 2008-as válságot majd’ egy évtizeden át. Nagy várakozások után szemlesütve kerülgettük a felerészben elkészülve lakottan, másik felében torzóként, reménytelen pusztulásba ragadva rohadó Jazz Loft elnevezésű társasházat hosszú éveken át. Ha az építészet megfagyott zene, akkor ez a jazzfutam furcsa atonális, repetitív szekvenciába hurkolódva ismételgette önmagát. Itt az idő dekonstruált, nem az építész, nem a zenész.

A történet folytatódik

Az ALUPROF Hungary Kft. rendszerei a Jazz Lofton

A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A praktikum poétikája

Jazz Loft Aquincum apartmanház, Óbuda

Óbudán főként hosszú távú bérlésre alakították ki a kétszobás (40 m²-es), háromszobás (60 m²-es) és a kétszintes tetőtér-beépítéses (80–100 m²-es) loftlakásokat. Kiváló minőségben, azonos stílusban, innovatív-fenntartható gépészeti rendszerekkel felszerelve. Ennél jobb helyzet építész tervező számára aligha képzelhető el.

Bérletí díjainkról

Ajánlatkérés lakások bérleti díjára

Jazz Loft Aquincum bemutatkozó videó

A Jazz Loft Aquincum Apartments Óbuda szívében kínál apartmanokat kiadásra flexibilis bérlési lehetőségekkel.

Jazz Loft Aquincum – rövid ismertető

Készítettünk egy rövid, képes bemutató videót magunkról.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.