JAZZ LOFT AQUINCUM APARTMENTS

A Jazz Loft Aquincum Apartments kiváló minőségű lakások éven belüli és hosszútávú bérlésére nyújt széleskörű megoldásokat. Foglalja le apartmanját budapesti tartózkodásához a Jazz Loft Aquincumban!

KIADVA

AT14

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 58,8 m² alapterületű lakást ucai kilátással.

KIADVA

A215

Executive Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 92,84 m² alapterületű lakást 6,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A221

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A221a

Standard Room

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

KIADVA

A222

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A223

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,9 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A224

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A225

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 51,6 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A226

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 130,5 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT12

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 79,7 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT13

Studio Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 61,2 m² alapterületű lakást 17,8 m²-es tetőterasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

A214

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT21

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 116 m² alapterületű lakást 18,1 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT22

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 81,5 m² alapterületű lakást 10,6 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT23

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 68,1 m² alapterületű lakást 3,4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

AT24

Apartment Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 121,2 m² alapterületű lakást 4 m²-es tető terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF11

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 137,6 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF12

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 91,3 m² alapterületű lakást 16,8 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

BF13

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 60 m² alapterületű lakást 8,4 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertes kilátással.

KIADVA

B212

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 96,4 m² alapterületű lakást 19,3 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

B213

Loft

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,1 m² alapterületű lakást 11,1 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A114

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AF12

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 45,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF13

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 54,7 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF21

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,3 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF22

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 59,1 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF23

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 90,2 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

AF24

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 138,4 m² alapterületű lakást 8,1 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A111

Deluxe Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 112,7 m² alapterületű lakást 20 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A112

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,5 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A113

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

AF11

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 70,4 m² alapterületű lakást 9,2 m²-es kertkapcsolatos terasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A115

Executive Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 98,7 m² alapterületű lakást 6,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A121

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 97,9 m² alapterületű lakást 6,8 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A122

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,3 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A123

Superior Studio

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A124

Superior Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 52,9 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A125

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 83,2 m² alapterületű lakást 4,5 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A211

Deluxe Apartment

Bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 82,9 m² alapterületű lakást 22,2 m²-es tetőterasszal és belső kertre néző kilátással

KIADVA

A212

Superior Apartment

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 53,7 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

KIADVA

A213

Superior Studio

Hosszútávú bérlésre kínálunk a Jazz Loft Aquincum Apartmentsben egy 39,8 m² alapterületű lakást 4,6 m²-es erkéllyel és belső kertes kilátással.

Ajánlatkérés

Bérleti díjaink széles skálán mozognak, melyeket egyedi igényekhez szabva alakítottunk ki. Fontos számunkra, hogy a megfelelő ajánlatadáshoz tudjuk, hogy jövőbeni bérlőnk.

  • mekkora alapterületű apartmant kíván bérelni,
  • milyen hosszú időtávra kívánja bérelni az apartmant,
  • bútorozási lehetőséggel vagy alap gépesítéssel szeretne apartmant bérelni,
  • milyen egyéb extra szolgáltatások/megoldásokat kíván igénybe venni (többek között: beállóbérlés, tárolóhelybérlés, takarítási szolgáltatás).

Név:

E-mail-cím:

Telefonszám:

Cégnév:
(Céges ajánlatkérés esetén)

Megjegyzés:
Ide írhat kiegészítő információkat, amik fontosak lehetnek.

Adatkezelés:

Hozzájárulok, hogy az általam megadott adatokat a Jazz Loft Aquincum Apartments tulajdonosa, a Merkapt Zrt. a kapcsolatfelvételhez szükséges mértékben és ideig kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

LOFT ÉLETSTÍLUS

Általánosságban a Loft az olyan lakástípusok összefoglaló neve, melyek eredetileg korábban elhagyatott gyárépületek, üzemcsarnokok átalakításával és lakhatóvá tételével jöttek létre, egyterű, vagy nagy alapterületű helyiségekből állnak.

A KÖRNYÉK BEMUTATÁSA

Óbuda Budapest városrésze a III. kerületben, nem csak történelmi, hanem természeti értékekben is rendkívül gazdag és infrastrukturális ellátottsága is nagyon jó.

A történet folytatódik

Az ALUPROF Hungary Kft. rendszerei a Jazz Lofton

A történet folytatódik

A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A pontosan körülhatárolt funkciókra tervezett gyárépületek többször, több irányból adtak lendületet az építészetnek. Hogy csak a legismertebbet említsük: a kicsi, németországi Alfeld városában 1911-13 között megépült, Walter Gropius és Adolf Meyer (a későbbi Bauhaus legendás vezetője és egyik tanára) által tervezett Fagus cipőgyár szerkezete, óriási üveghomlokzata alapvetően határozta meg a későbbi dessaui Bauhaus iskola struktúráját, homlokzati kialakítását, és így közvetve a klaszszikus modern építészetére is hatott. A jellemzően a 19. század közepétől és a 20. század első feléig létrehozott, majd sok esetben a második világháború után már elhagyott, feleslegessé vált gyárépületeket legelőször a ’60-’70-es években New England és Alsó-Manhattan (USA) területén kezdték újrahasznosítani. Művészeti stúdiók, művészlakások formálódtak a napfényes, változatos belsőtéri kialakításokra (szintmegosztás, dobozterek, galériaszint stb.) lehetőséget adó hatalmas terekben. Persze ehhez hozzájárult az alacsony bérleti díj, ami persze a pillanatok alatt divattá vált ún. loftokban gyorsan és meredeken emelkedett.

Új építészeti és belsőépítészeti irányzat indult világhódító útjára ezekben az években, s hol hamarabb, hol később, de a nagy- és kisvárosokban (utóbbiakban főként a mezőgazdasági jellegű épületekkel, pld. magtárak) egyaránt megjelent. Loftban élni életstílussá vált, ipari épületet átalakítani lofttá pedig értékmentést jelent, gyakran műemléki feladat, ami ráadásul nem új, „szűz terület”, vagyis valamely természeti környezet beépítését jelenti, hanem egy épített környezet revitalizálását.

Magyarországot a rendszerváltás után érte el a lofthullám, értelemszerűen – a kármentesítés bonyolultsága, költségei miatt – elsősorban olyan felhagyott ipari területeken, ahol korábban „tisztább” technológiák működtek. Például malomipar. Erre példa a Jazz Loft Aquincum Apartments korábban megrekedt, majd most újraindult története. Az Első Pesti Hengermalom Rt. budai üzemeként a 19. század második felében működő épületkomplexum lakóingatlani újrahasznosítására remek építészeti válasz született Turányi Bence tervei alapján. Az elkezdett kivitelezés 2008-ban a válság miatt leállt, majd 10 évet kellett várni a közelmúltban befejezett utolsó ütemre. A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A Jazz Loft létrehozásában az 1950-es években Lengyelországból indult, ma már Európa legtöbb országában, és számos helyen az Egyesült Államokban is kirendeltségekkel működő alumíniumprofil-gyártó, a Grupa Kęty S.A. vállalatcsoport tagja: az ALUPROF Hungary Kft. is részt vett. Ebben a projektben olyan alumínium nyílászárókat alkalmaztak, amik biztosították a hagyományos szerkezetek és a modern anyagok, technológiák, közötti harmóniát: miközben a mai komfortigényeket maximálisan kiszolgálják, karakterükkel tökéletesen megidézik a régi acélszerkezeteket. Ez utóbbit kifejezetten igényelte is a vezető tervező.

Az ALUPROF itt használt, sötét, strukturált színre festett MB-70 és MB-86 SI alumíniumnyílászárórendszerei nagyon jó technikai jellemzőkkel bírnak: a speciális szigetelőanyaggal kitöltött alumíniumprofiloknak és a többrétegű üvegezésnek köszönhetően jó hangszigetelésűek, jó hőszigetelésűek. Mindezeken felül az MB-86 SI rendszer számos fajta tokprofillal és szárnyprofillal rendelkezik, nagy egybefüggő felületek kialakítása lehetséges. Tehát az anyag és a hozzá kapcsolódó, egyébként folyamatosan fejlesztett technológia nagy szabadságot ad a tervezői fantáziának.

A fent említett ajtó- és ablakrendszereken kívül a Jazz Loftba emelő-toló ajtókat is beépítettek. A tervező és a gyártó közösen az ún. MB-77HS HI rendszer alkalmazása mellett döntöttek, mert a Jazz Loft teraszajtói esetében elvárás volt a könnyű, kényelmes és biztonságos használat, a korszerű, a városi élet kiszolgálásához elengedhetetlen műszaki tartalom és a szép, de nem harsogó küllem. Az MB-77HS rendszer ezen elvárásokra a lehető legjobb válasz volt, mert a profiljának felépítése lehetővé teszi az exkluzív kivitelű, nagyméretű emelő-toló ajtók kialakítását, amelyeket két- vagy háromrétegű üvegezéssel töltenek ki. Az alkalmazott anyagok és műszaki megoldások pedig megkönnyítik a magas szintű hő- és hangszigetelés elérését. „Az ebben a rendszerben alkalmazott speciális hőszigetelő betétek, valamint a plusz tartozékok miatt a rendszer nagyon jó hő- és hangszigetelési paraméterekkel büszkélkedhet. – Mondja a projekt kapcsán Dziunycz Anna, az ALUPROF Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. – A záró és az üvegmenti tömítések speciális alakja, valamint a megfelelő vasalat nagymértékben ellenáll annak, hogy az ajtón víz és levegő jusson át.” – Teszi hozzá helyszínbejárásunk alkalmával.

ALUPROF Hungary Kft.
2120 Dunakeszi , Bagoly u. 11.
Tel: (+36-27) 542 600
Fax: (+36-27) 542 601
E-mail: aluprof@aluprof.hu
Web: www.aluprof.eu

A cikk az Octogon 2018/7 számában jelent meg.
www.octogon.hu

Blog

BigSEE építészeti díj, 2020

Délkelet-Európa a kreativitás bölcsője – vallja a BigSEE, a kreatív gazdaság szlovéniai ernyőszervezete, amely évről évre szemlézi és díjazza az innovatív megoldásokat. 2020. nyarán, építészet kategóriában, a Jazz Loft Aquincum Apartments a BigSEE Architecture Award egyik díjnyertes projektje lett.

Free the Jazz

A Jazz Loft Aquincum Apartment második ütemének befejezése

Létezett egy leállt építkezés óbudán, ami élő mementóként illusztrálta az építőipart is sújtó 2008-as válságot majd’ egy évtizeden át. Nagy várakozások után szemlesütve kerülgettük a felerészben elkészülve lakottan, másik felében torzóként, reménytelen pusztulásba ragadva rohadó Jazz Loft elnevezésű társasházat hosszú éveken át. Ha az építészet megfagyott zene, akkor ez a jazzfutam furcsa atonális, repetitív szekvenciába hurkolódva ismételgette önmagát. Itt az idő dekonstruált, nem az építész, nem a zenész.

A történet folytatódik

Az ALUPROF Hungary Kft. rendszerei a Jazz Lofton

A Jazz Loft komplexumára pillantva mindenki számára egyértelmű, hogy a loftok karakterének meghatározó szerkezetei a homlokzati nyílászárók. Gazdag formai, szín, szerkezeti, hő- és hangtechnikai lehetőségei miatt a loftok revitalizációinak a legmegfelelőbb anyaga a nyílászárórendszerek tekintetében az alumínium.

A praktikum poétikája

Jazz Loft Aquincum apartmanház, Óbuda

Óbudán főként hosszú távú bérlésre alakították ki a kétszobás (40 m²-es), háromszobás (60 m²-es) és a kétszintes tetőtér-beépítéses (80–100 m²-es) loftlakásokat. Kiváló minőségben, azonos stílusban, innovatív-fenntartható gépészeti rendszerekkel felszerelve. Ennél jobb helyzet építész tervező számára aligha képzelhető el.

Bérletí díjainkról

Ajánlatkérés lakások bérleti díjára

Jazz Loft Aquincum bemutatkozó videó

A Jazz Loft Aquincum Apartments Óbuda szívében kínál apartmanokat kiadásra flexibilis bérlési lehetőségekkel.

Jazz Loft Aquincum – rövid ismertető

Készítettünk egy rövid, képes bemutató videót magunkról.

Megnyílt a Jazz Loft Aquincum Apartments

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Jazz Loft Aquincum Apartments.